Gefeliciteerd! Je bent zwanger en kan niet wachten om aan het volgende hoofdstuk in je leven te beginnen. Nog eventjes wachten en je leven als moeder is begonnen!


LOVE2WAIT ontwerpt modieuze zwangerschapskleding voor moms2be die het lef hebben om ook aan hunzelf te denken tijdens deze periode. Happy mom, happy baby!


Met 30 jaar ervaring in het vak, is elk kledingstuk in onze collectie ontworpen met de mama in gedachten. De aanstaande moeder van nu wil zich goed voelen én er goed uitzien! Ze is praktisch, zelfverzekerd en edgy.


Zwangerschap brengt enige ongemakken met zich mee. Onze missie is deze “bumpy ride” wat gemakkelijker te maken met goed ondersteunende en aansluitende positiekleding, zoals: handige voedingstops en zachte zwangerschapsbroeken met stretch.

Elk jaar brengen wij vier on-trend zwangerschapscollecties uit, naast onze populaire basiskledingstukken die absoluut niet te missen zijn in je zwangerschapsgarderobe.


“Jeans are always a good idea” – daar zijn wij het helemaal mee eens! We hebben de perfecte jeanscollectie ontworpen voor aanstaande moeders. Onze zwangerschapsjeans zijn zacht, rekbaar en zijn voorzien van een ondersteunende buikband.


Het draait natuurlijk niet alleen meer om jou! Met de toekomst van jouw baby in gedachten, zijn veel van onze jeans “Full Circle Sustainable”. Dit betekent: minder water, minder energie én minder chemicaliën.


Onze NOOS collectie is gemaakt van EcoVero, de duurzame versie van viscose.


Met LOVE2WAIT positiemode zal je met plezier wachten op de komst van je baby!